Wij nemen alleen zendingen aan die voorzien zijn van een zogeheten RMA nummer.

Dit retour nummer kunt u als volgt aanvragen via "Mijn account" in de winkel:

1. Ga naar Bestellingen
  2. Selecteer de order waar het terug te sturen product is gefactureerd.
  3. Selecteer de productnaam(namen) die retour moeten (plaatje twee). Gebruik de control toets om meerdere producten te selecteren.
  4. Gebruik de knop 'verstuur' om de aanvraag in te dienen.

Als u alle gegevens ingevuld heeft, dan kunt u via de knop "Retourbon aanmaken" het proces starten. Ons ordersysteem zal uw verzoek binnen krijgen en een van ons zal al dan niet het verzoek toekennen. U krijgt daar een bericht over en in "Mijn account" kunt u dan het nummer terugvinden dat u moet gebruiken om een item retour te zenden.

Stap twee, kies de items die u terug wilt sturen:

Wacht op een reactie van ons voordat u iets verstuurd, wij sturen u het RMA nummer zo snel mogelijk op.